Δυο μήνες που έκοψα το τσιγάρο και... | Τέλος Το Κάπνισμα Για Πάντα

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Δυο μήνες που έκοψα το τσιγάρο και...

..Δεν κουράζομαι με τίποτα ... αναπνέω σαν να έχω ξαναγεννηθεί ... δεν σταματάω από το να θέλω να είμαι γυμναστήριο... έχω μόνο θετικές σκέψεις ...νοιώθω δυνατός να αντιμετωπίσω τα πάντα...

Είναι σχεδόν μεταφυσική η αλλαγή μου για αυτό τον λόγο έψαξα να δω γιατι αυτή η μεγάλη διαφορα!

Με βοήθησε να ανακαλύψω πως.. ένα ζευγάρι παπούτσια που μου είχαν φέρει δώρο από την Αμερική!

Όταν γυμνάζομαι φοράω τα παπούτσια Vibram τα οποία ακολουθούν την φιλοσοφία του γυμνού ποδιού και ότι ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε για να φοράει παπούτσια... ακόμα αναφέρουν ότι ο σωστός βηματισμός είναι πρώτα με τα δάχτυλα και μετά με την φτέρνα... και πίστεψε με ...όχι απλά εχουν δίκιο ...αλλά αν τα φορέσεις θα πεις πως μόλις ξεκίνησες να περπατάς !

Από τότε που τα φοράω άλλαξε η στάση μου , ίσιωσε η πλάτη μου και ο βηματισμός μου άλλαξε τελείως...και η δύναμη; η δύναμη αχαχχα αν δεν το δοκιμάσεις να δεις πόσο μεγάλη διαφορά έχει να χρησιμοποιείς την δύναμη των δαχτύλων σου που δεν είναι εγκλωβισμένα δεν θα με πιστέψεις ότι και να σου πω !

Τα δάχτυλα εγκλωβισμένα δεν μπορούν να δώσουν αυτό που μπορείς να νομίζεις σαν μικρο πράγμα στην κίνηση του ποδιού...αλλά ειλικρινά αυτή η μικρή + ώθηση δεν είναι μικρή ..είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά κίνησης και δύναμης!!!

Έχοντας αυτό ήδη σαν εμπειρία ...άρχισα να σκέφτομαι για το θέμα του οξυγόνου ....και του πόσο + παίρνω πια μέσα μου και χρησιμοποιώ εφ όσων έκοψα το τσιγάρο..!

Ο οργανισμός μας είναι ένας πολύπλοκος θαυματοποιός τύπος ...ο οποίος με μια μικρή διαφορα...μια μικρή ώθηση ,..απειροελάχιστη...μπορεί να αλλάξει ισορροπίες που χρόνια μας βασάνιζαν!

Πχ τι γίνετε αν ο οργανισμός μας χρειάζεται 1 + γραμμάριο αέρα για να είναι ποιο φωτισμένος ; σε καλύτερη λειτουργία ο εγκέφαλος του;..καταρχάς δεν το γνωρίζουμε όσο είμαστε σε φάση ρουτίνας και συνήθειας για 30-40 χρόνια...

Τι θέλω να πω είναι ότι αν για πολλά χρόνια έχεις μάθει να είσαι κάπως ...τότε αυτό το κάπως γίνεσαι εσύ ..ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαι εσύ.!!!

Αν στο εγκέφαλο λείπει το ένα γραμμάριο ...θα αρχίσει να βγάζει ελαττώματα ...να βγάζει χουγια ,..ιδέες, φοβίες, συναισθήματα...και στο τέλος η κατάσταση αυτή θα του γίνει συνήθεια..--πραγματικότητα ... έτσι ώστε να αποφασίσει να μην θέλει να αλλάξει ..γιατί πλέον φοβάται το άγνωστο..μιας και γνωρίζει ότι δεν είναι σε πλήρη δυναμική!!.....

Έτσι λοιπόν όταν αποφασίζεις να πας πχ ένα γυμναστήριο , να κινηθείς παραπάνω , να περπατήσεις ...ο εγκέφαλος μπορεί να έδωσε την ιδέα αλλά θα δώσει και ολα τα άλλα οπλα που έχει ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξεις!.Ζαλάδες , κούραση , βαρεμάρα , ατονία , ψυχολογικό στρες ,κατάθλιψη ,κακές σκέψεις ,κοκ κοκ κοκ!

Και όλα αυτά επειδή για πολλά χρόνια του έλειπε το ένα γραμμάριο + οξυγόνου...αυτό το γραμμάριο δηλαδή που μπορούσε να κάνει το γεμάτο πλήρως ποτήρι της Ζωής να ξεχειλίσει από Ζωή και όχι να μείνει στάσιμο και να βαλτώσει!

Αυτός που κρύβεται μέσα σου , πίσω από συνήθειες που μια μικρή μόνο ωθησει μπορεί να της εξαφανίσει ..σου φωνάζει να τον δεις !

Νομίζεις ότι είσαι καλά επειδή δεν γνωρίζεις πως είναι να είσαι πραγματικά καλά!

Νομίζεις ότι είσαι ταύρος επειδή δεν γνωρίζεις πραγματικά πως είναι να είσαι αληθινός ταύρος!

Και το νομίζω με το αισθάνομαι έχει μεγάλη διαφορα ... το αισθάνομαι με το βιώνω-ζω έχει μεγάλη διαφορά!

Άκου αν είσαι χρόνια καπνιστής ... έχεις μια καλή ευκαιρία να το γυρίσεις από μια "νομίζω" Ζωή....στην πραγματική Ζωή ..όπου εκεί μέσα δεν κρύβεται μόνο υγεία ,ομορφιά κοκ...αλλά φωτεινό συναίσθημα ... και βίωση Ζωής με ουσία και γλυκύτητα!

Έχει τεράστια σημασία το γραμμάριο οξυγόνου που λείπει από το μηχάνημα και από την έμπνευση σου....ΤΕΡΑΣΤΙΑ ... υπάρχει μεγάλη περίπτωση ... αυτό το γραμμάριο οξυγόνου που λείπει να είναι και ακριβώς ο λόγος που δεν πέτυχες τα όνειρα σου!!

Αυτό που θέλω να σου πω είναι απλό..και είναι αυτό που ανακαλύπτω..Οι γιατροί κάνουν μεγάλο λάθος ....προσεγγίζουν την εννοια διακοπή τσιγάρου μηχανιστικά ... μαθηματικά και όχι με πνευματική σκέψη !

Ναι κάνει κακό στα πνευμόνια ..αλλά μπορεί να κάνει καλό στα νεύρα ..τα πάντα με μέτρο αν μας ευχαριστεί είναι καλά για την υγεία μας ...ΑΛΛΑ ..όταν η συνήθεια υπερβεί την ανάγκη του εαυτου μας να επικοινωνήσει μαζί μας τότε η συνήθειά μας είναι μια ασθένεια ύπουλη που χτυπά κατευθείαν σε πνευμα και ψυχή!!

Όταν πχ εγώ κάπνιζα είχα τις σκέψεις ενός καπνιστή.... σκέψεις που βόλευαν ένα καπνιστή... όταν κάποιος μου έλεγε να πάω μια βόλτα στο βουνό ανάβαση με τα πόδια ... η σκέψη μου έλεγε ότι θα κάνει κρύο....ότι θα έχω δουλεία .... και ότι άλλο θα χρειαζόταν ώστε να μην αντιμετωπίσω την ανεπάρκεια μου να περπατήσω σε ανηφόρα!

Σε ποιο σπουδαίο επίπεδο ο ίδιος μου εγκέφαλος θα δημιουργούσε υλικό υπαρκτό πρόβλημα σε μένα ,στην εργασία μου σε άλλο πρόσωπο!!!!!! ....ώστε να αποφύγω να αντιμετωπίσω την αλλαγή και την αληθεια !

Πολύ λένε ότι το κάπνισμα σε κάνει να μην μπορείς να περπατησεις η να αντέξεις να τρέχεις κοκ κοκ... χαζομάρες στο μεγαλύτερο ποσοστό...ναι έχεις μπουκώσει ...αλλά δεν είναι και δυνατόν ενώ καπνίζεις 30 χρόνια ..μέσα σε 2 μήνες να ανεβαίνεις και βουνά ατάραχος...που πήγε το μπούκωμα έφυγε σε δυο μήνες;

Όχι δεν έφυγε παίρνει χρόνια να φύγει...έφυγε όμως το 90% των όποιων προβλημάτων είχες μέχρι χτες ...έφυγε το άγχος από τον εγκέφαλο σου για την άγνωστη αλλαγή..και πλέον είναι ξεκάθαρος μαζί σου...ούτε φοβάται ,ούτε αγχώνεται, ούτε σου δίνει λάθος εντολές, ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ!!!!!!!!!!

Τώρα είναι σε κανονική λειτουργία γιατί βρήκε το ένα γραμμάριο οξυγόνου+ που αναζητούσε !!!!!!

Σταμάτα να λες ψέματα στον εαυτό σου και άνοιξε την επικοινωνία μαζί του τώρα !

Σήκωσε το ακουστικό στα αληθινά σου συναισθήματα τώρα!

Δεν θα υπάρχει άλλη μέρα σαν την σημερινή που θα μπορούσες να την ζήσεις αληθινή όπως είναι και εσύ να είσαι ΕΣΥ!

Δεν θες να μάθεις ποιος είσαι και πως είναι να ζεις με αληθινές σκέψεις;

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Θες να σε γνωρίσεις και να μιλήσεις επιτέλους με τον αληθινό εαυτό σου ΚΟΨΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ...ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Γιατί μπροστά από αυτή την μικρή υπέρβαση και Νίκη σου κρύβεται η αληθινή σκέψη και συναίσθημα ....ελα να δεις πόσο μαγικό είναι!

ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ...ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ!

Στείλτο το σε φίλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πετάς την υγεία σου στα σκουπίδια κόψτο τώρα..
Gooyaabi